Komunální volby 2022: Sběr podpisů

První čtyři roky, kdy se zástupci hnutí Volím Tachov stali součástí tachovského zastupitelstva, budou pomalu za námi. Všichni vzhlížíme k volbám následujícím, které se konají na podzim tohoto roku.

Opět jsme se rozhodli kandidovat jako sdružení nezávislých kandidátů. Nemusíme se tedy vázat na žádnou oficiální politickou stranu. Jedinou nevýhodou a podmínkou zároveň je opětovný sběr podpisů od občanů města, které nám umožní se těchto voleb účastnit.

Podle paragrafu 21 odst. 4 zákona o volbách musí tato petice občanů města čítat 7% obyvatel města. V našem případě cca 800 podpisů. To není úplně málo.

Prosíme tedy naše příznivce o pomoc

  • Věnujte nám prosím chvilku svého času a zastavte se v Pop Artu, Mami restaurant, Mami Café, v prodejně L7 Computers v Kaskádách nebo v zubní ordinaci Zdeňka Brachtela na poliklinice. Zde můžete svým podpisem podpořit naší kandidaturu.
  • V případě, že máte více svých známých, kteří by nás rádi podpořili, je možné v zubní ordinaci na poliklinice v Tachově vyzvednout petiční arch! Vyplněný nám ho pak vrátíte zpět.

Svým podpisem pouze umožníte našemu sdružení účast v komunálních volbách, rozhodně se nejedná o volební hlas.

Termín řádných voleb do zastupitelstev měst a obcí je 23. a 24. září 2022.

Kdo může petici podepsat

Petiční arch může podepsat každý občan České republiky s trvalým bydlištěm ve městě Tachov starší 18 let. Nestačí tedy, že v Tachově žijete, je nutné, abyste měli trvalou tachovskou adresu uvedenou také ve svém občanském průkazu.

MDDr. Zdeněk BRACHTEL
Zastupitel města Tachov (*2.9.1987)
Zubní lékař
Více informací
MOJE MĚSTO MI NENÍ LHOSTEJNÉ, VOLÍM TACHOV
Taky vám není jedno, co se v našem městě děje a chcete, aby byl váš názor slyšet? Napište nám svoje náměty a postřehy. Všechny si přečteme a případně dáme rovnou podnět k řešení.